ورزش

بررسی ورزشِ و تربیت بدنی با همکاری دبیر گرامی و دانش آموزان دبیرستان دخترانه شاهد شهرستان قروه

ورزش

بررسی ورزشِ و تربیت بدنی با همکاری دبیر گرامی و دانش آموزان دبیرستان دخترانه شاهد شهرستان قروه

اصول و فلسفه تربیت بدنی

سه شنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۵۱ ب.ظ

اصول و فلسفه تربیت بدنی

مقدمه

هدف از انجام فعالیت‎های ورزشی در سطح دانشگاه رشد و توسعه جنبه‎های جسمانی، اخلاقی و روانی دانشجویان به موازات تحصیل علوم و فنون دیگر است. دانشجویان از طریق درس تربیت بدنی در جریان فعالیت‎های ورزشی و بهداشتی قرار می‎گیرند و با یادگیری مهارتهای حرکتی پایه انتظار می‎رود پس از فراغت از تحصیل نیز به سلامت جسمی و روانی خود توجه بیشتری داشته باشند و ورزش را بخشی از برنامه روزانه خود قرار دهند.در تمام جوامع انسانی امروز ورزش به عنوان یک امر انسانی - تربیتی مورد توجه است و در جامعه ما نیز با توجه به بافت جوان جمعیتی و تغییر نگرشهای مثبت نسبت به ورزش، این مهم رو به توسعه و گسترش است. جامعه‎شناسان عقیده دارند که در شرایط زندگی ماشینی و افزایش ساعات فراغت، ورزش را می‎توان به عنوان وسیله‎ای مطلوب برای تأمین تفریح سالم و تجدید قوای افراد جامعه در نظر گرفت، هم چنین متخصصین بهداشت و علوم تندرستی و پزشکان از ورزش به عنوان وسیله‎ای مهم در تأمین سلامت جسمانی انسان یاد می‎کنند.

تربیت بدنی چیست؟

تربیت بدنی فرایندی است آموزشی - تربیتی که هدف آن بهبود بخشیدن به اجرا و رشد انسان از طریق فعالیتهای جسمانی است. تعریف فوق برداشتی است کلی از تعلیم و تربیت که نشان دهندة فرآیند مستمر یادگیری و تکامل کلی در طول زندگی است. تربیت بدنی شامل کسب و پردازش مهارتهای حرکتی، توسعه و نگهداری آمادگی جسمانی برای تندرستی و سلامتی، کسب دانش علمی دربارة فعالیتهای جسمانی و تمرین و توسعه تصور و ذهنیت مثبت از فعالیتهای جسمانی به عنوان وسیله‎ای برای بهبود اجرا و عملکرد انسان است.

حوزه‎های وابسته به آن

تندرستی، تفریحات سالم و حرکات موزون به عنوان حوزه‎های وابسته تربیت بدنی و ورزش شناخته شده‎اند. این حوزه‎ها با تربیت بدنی و ورزش اهداف مشترک بسیاری دارند و هدف آنها پرورش تمام ابعاد وجودی انسان و بهبود سطح کیفی زندگی اوست. ارتقای سطح تندرستی، دنبال کردن فعالیت‎های مفید تفریحی، تجاربی هستند که همراه فعالیت‎های حرکتی در قلمرو تربیت بدنی و ورزش، استعداد بهبود زندگی را در تمام افراد به وجود می‎آورد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۹/۲۵
راضیه شهسواری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی